Toen
Villa Yip Kinderdagverblijf is opgericht in 2009 door Evelien & Youri de Haas. Beiden uit ’81 en  kindervrienden in hart en nier. In het dagelijks leven zijn zij tevens de ouders van drie prachtige dochters.

Het idee van een kinderdagverblijf ontstond spontaan aan de keukentafel. Nou ja, niet helemaal spontaan. Youri is van huis uit onderwijzer en werkte na zijn studie binnen diverse projecten in het onderwijsveld. Evelien was werkzaam als manager voor een grote uitzendorganisatie. Haar werk speelde zich voornamelijk af in de zorgsector en kinderopvangbranche.

Getrokken door het ondernemerschap en de boeiende wereld van kinderopvang, besloten zij om hun plan van een professioneel en kleinschalig kinderdagverblijf door te zetten. Na een intensieve fase van voorbereiding en verbouwing opende Villa Yip in 2010 haar deuren voor de allereerste ‘klantjes’!

Nu
Inmiddels kent Villa Yip een goede naam in Veldhoven en omstreken. Dagelijks werken we met een enthousiast, zorgzaam en zeer gemotiveerd team. Met plezier naar je werk dus!