Algemeen
Ons werk draait om kinderen. Je kostbaarste bezit… dat zegt genoeg. Wij kennen dan ook een bewuste kwaliteitsmentaliteit bij alles wat we doen of ontwikkelen.

Team
Zo kiezen we bijvoorbeeld bewust voor een kloppende mix van MBO en HBO personeel met diverse achtergronden. Bij ons werken mensen met ervaring in de kinderopvangbranche, zorgsector en het onderwijsveld. Stuk voor stuk enthousiaste teamspelers. Samen stippelen zij het pedagogisch beleid uit. Zo wordt alles wat we doen voelbaar in de organisatie. Zo weten medewerkers waarom ze doen wat ze doen.

Scholing
Vinden we belangrijk. Maar dan moet het wel echt iets toevoegen. Vandaar dat cursus en training doorlopend afgestemd worden op de actuele leervraag van onze organisatie. Daarnaast scholen we medewerkers continue op het gebied van EHBO. Ook faciliteren we geregeld de mogelijkheid dat ouders zelf een kindgerichte EHBO cursus kunnen volgen. Dit in het kader van ons veiligheidsbeleid.

Voeding
Ook over inkoop en aanbod van voeding denken we goed na. Zo trachten we suikers te minimaliseren, kopen we bijvoorbeeld smeerkaas met zo min mogelijk zout en komt ons fruit en groente wekelijks vers van een biologische kweker.

Mentaliteit
Eigenlijk kun je over het algemeen stellen dat we een laagdrempelige club van enthousiaste vakidioten zijn. We waaien niet zomaar met alle winden mee. Maar we staan wel altijd open voor goede ideeën en vernieuwingen welke leiden tot verbetering!