JUNI 2024: BBL/BOL RICHTING KINDEROPVANG (NIV 3 of 4)

Hoi!
Wij zijn Villa Yip Kinderdagverblijf. Een professioneel kleinschalig kindcentrum gevestigd in een sfeervolle en moderne kindervilla te Veldhoven. We bieden betekenisvolle kinderopvang van 0 tot 4 jaar.

Volg jij een BBL/BOL gericht op kinderopvang?
Dan zijn wij misschien wel interessant voor jou! Wij zorgen voor een rustige opstart en een duidelijk leertraject waarin je goed begeleid wordt. We doen dit stap voor stap. Ieder op zijn eigen tempo. Je krijgt een vaste buddy en wisselt niet van groep naar groep. Hierdoor leer je alle kinderen goed kennen en zul je zien dat je elke dag groeit in jouw vaardigheden.

Zo pakken wij het aan…
We werken met een gezellige club specialisten in een ongedwongen sfeer. Dagelijks dragen we bij aan de zorg en ontwikkeling van het jonge kind. Wij zetten de spelontwikkeling voorop. Superleuk voor de kids en super interessant voor de professional!

Voel jij je prettig bij..
Werken in een kleinschalige organisatie? Binnen een fijn en deskundig team met weinig wisselingen? Vanaf dag één 100% teamlid zijn? Weinig administratie en weinig huishoudelijke taken? Een werkgever welke zorgt voor een prettige balans tussen werk en privé? En vooral écht bezig zijn met waar het om draait: kinderen! Wacht niet langer! Mail, bel of pm ons!

Lijkt het je wat?
Kom vooral eens langs dan bespreken we samen de mogelijkheden. Je bent van harte welkom!

Reageren
Stuur een mailtje naar evelien@villayip.nl, of bel ons via 040-2556000.